QUI SÓC

Em dic Júlia Viñas, sóc Soprano i em dedico professionalment al cant. Des de ben petita que porto la música dins meu i actuo dalt dels escenaris.

Vaig començar els meus estudis de piano als 2 anys a l’Escola de Música Liceu Núria Castells, de la meva mare, fent tots els exàmens Liceu, on vaig actuar al “Teatrino” del Conservatori del Liceu per primer cop, tocant el piano. Des d’aleshores que actuo dalt dels escenaris com a solista.

Graduada en especialitat de Cant Clàssic pel Conservatori del Liceu. Als 12 anys, vaig iniciar els estudis professionals al Conservatori, en l’especialitat de Cant Clàssic amb la professora Marisa Roca. He tingut la sort de rebre classes magistrals amb grans cantants del Liceu. Actualment, exerceixo de professora de cant a una escola de música Liceu i faig diversos concerts.

El 2019 vaig guanyar el premi AACAt del concurs Bbva al talent individual en la millor interpretació de la cançó Catalana. Aquest mateix 2019, també vaig quedar finalista en el concurs de Narcisa Freixas, organitzat pel departament d’ensenyament.

El que per mi era un hobby, ha acabat sent la meva professió, complint-se tots els meus somnis.

M’encanta fer concerts i cantar sempre que puc. Així doncs, si em voleu sentir només haureu de venir al proper espectacle.

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close