BIOGRAFIA

La soprano Júlia Viñas es dedica professionalment al cant líric. Des de ben petita que porta la música dins seu i actua dalt dels escenaris.

Va començar els seus estudis de piano als 2 anys a l’Escola de Música Liceu Núria Castells, de la seva mare, fent tots els exàmens Liceu de nivell de sensibilització i bàsic. Des d’aleshores actua dalt dels escenaris com a solista.

Graduada en l’especialitat de Cant Clàssic pel Conservatori del Liceu amb tan sols 18 anys. Als 12 anys, va iniciar els estudis professionals al Conservatori, en l’especialitat de Cant Clàssic amb la professora Marisa Roca. Ha rebut classes magistrals amb grans cantants del Liceu i d’arreu del món.

Actualment es dedica a fer concerts lírics com a solista i té la seva pròpia Escola de Cant que porta com a nom Júlia Viñas, on prepara a futurs cantants clàssics i moderns així com a cantants professionals. També canta per a sopars d’empresa, festes i cerimònies (veure apartat de Wedding Soprano)

El 2019 va guanyar el premi AACAt del concurs Bbva al talent individual en la millor interpretació de la cançó Catalana. Aquest mateix 2019, també va quedar finalista en el concurs de Narcisa Freixas, organitzat pel departament d’ensenyament.

El que per a ella era un hobby, ha acabat sent la seva professió, complint-se tots els seus somnis.

Li encanta fer concerts i cantar en públic. Així doncs, si la voleu sentir, només haureu de venir al seu proper concert.

img_5736

A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close